سیمافایل

دانلود مقاله ، پروزه ، پایان نامه ، کارآموزی، تحقیق

سیمافایل

دانلود مقاله ، پروزه ، پایان نامه ، کارآموزی، تحقیق

گزارش کارآموزی شرکت پیشتاز قطعه سناباد مشهد

گزارش کارآموزی شرکت پیشتاز قطعه سناباد مشهد

گزارش کارآموزی شرکت پیشتاز قطعه سناباد مشهد

 گزارش کارآموزی شرکت پیشتاز قطعه سناباد مشهد

مقدمه 4

 گزارش محل کار آموزی5

براورد مواد و مصالح بروژه6

سیستم تامین فشار6

 لوله کشی آب در داخل ساختمان7

لوله کشی آتش نشانی7

سیستم حرارت مرکزی8

 دستگاه های پخش کننده گرما9

 رادیاتورها9  

8-2 یونیت هیترها10

9 سیستم لوله کشی11  

10 محاسبه شبکه لوله کشی حرارت مرکزی12

10-1 محاسبه دبی آب در لوله ها13

10-2 سرعت آب در لوله ها13

10-3 تعیین قطر لوله ها14

10-4 محاسبه افت فشار در شبکه لوله کشی14

11 موتور پمپ سیر کولاتور15

11-1 نحوه اتصال موازی پمپ ها16

11-2 نکاتی در مورد نصب پمپ های زمینی16

12 مخزن آب گرم دوجداره17

12-1 محاسبه مقدار آب گرم مصرفی ، ظرفیت حرارتی وحجم مخزن آب گرم18

13 دیگ19

13-1 دیگ های چدنی19

13-2 دیگ های فولادی21

13-3 محاسبه ظرفیت دیگ21

14 مشعل22

14-1 مشعل گازی فن دار یا دمنده23

14-2 طرز کار مشعل گازی دمنده دار23

15 مخزن انبساط24

15-1 مخزن انبساط باز24

15-2 مخزن انبساط بسته26

16 کنترل کننده ها27

16-1 -کنترل کننده های دما (ترموستات)27

16-2  کنترل کننده های فشار28

16-3 کنترل کننده های سطح28

17 سیستم تهویه مطبوع29

18 اصول کار کولر گازی30

18-1 ساختمان کولر گازی32

18-2 سرما سازی در کولر گازی35

18-3 مدار الکتریکی چند  کولر گازی36

18-4دیاگرام کولر های گازی36

18-5نکته هایی که قبل ازنصب دستگاه بایدرعایت کرد38              

18-6نحوه نصب یونیت خارج38

18-7نصب یونیت خارجی بالاتر از یونیت داخلی41

18-8نحوه نصب یونیت داخلی41

18-9اتصال به شبکه برق42

18-10جدول انتخاب فیوزوسطح مقطع کابل موردنیاز43          

19وکیوم کردن دستگاه44

20شارژ دستگاه45

20-1مراحل شارژ توسط مایع46

20-2مشخصات فنی کولر های چند انشعابی47

20-3عیب یابی و تعمیر کولر گازی48  

                               

 بر آورد مواد و مصالح پروژه

 برای بر آورد مصالح در انجام پروژه  با صورت برداری باید نقشه ها و جزییات اجرایی را خوب مطالعه کرد و سپس از روی آن صورتی از اقلام و وسایل لازم را تهیه و برای تکمیل کار برداشت.در این مرحله کسی که وظیفه تخمین و بر آورد مصالح را بر عهده دارد باید ضریبی برای ریخت و ریزوضایعات در نظر بگیرد.بنابر این باید مقداری به طول بر آورد شده لوله ها اضافه کند.

سیستم تامین فشار

 سیستم تامین فشار تشکیل شده از یک منبع آب ، بوستر پمپ ، مخازن تحت فشار ، شیرها و لرزه گیر ها که در این سیستم آب توسط یک لوله "2 از کنتور مشترک منبع هدایت می شود و یک انشعاب به طرف منبع و انشعاب دیگر به طرف کنتور های فرعی می رود . آب در خروجی منبع پائین توسط لوله "2 خارج به یک کنتور "2.5 هدایت شده وارد پمپ می شود . قبل از ورودی به کنتور یک لرزه گیر لاستیکی "2 و قبل از ورودی پمپ بعد از کنتور 2 لرزه گیر فولادی نصب می شود .بعد از پمپ هم 2 لرزه گیر فولادی بصورت عمودی نصب شده و آب به کنتور"2.5 هدایت شده . در بالای این کنتور 3 مخزن تحت فشار نصب شده است این مخازن دیافراگمی هستند که در موقع روشن شدن بوستر پمپ به فشار پمپ کمک کرده و از فشار آمدن به بوستر پمپ و زیاد شدن عمر ان کمک می کنند.البته در این سیستم باید به نکات زیرحتماً توجه داشت:

1)در خروجی کنتور و قبل از منبع شیر یکطرفه نصب شود

2)یک لوله تخلیه و یک لوله سر ریز به منبع متصل می کنند

3)در ورودی های کنتور یک صافی هم نصب می شود

4) در خروجی مخزن یک لرزه گیر و یک صافی و یک شیر یکطرفه نصب میشود

در مورد PRESSURE SWITCH که روی بوستر پمپ نصب می شود وظیفه آن دستور دادن به پمپ و روشن شدن در مواقع کمبود فشار است که دریچه تنظیم آن بااستفاده از افت فشار در کل ساختمان دردورترین وسایل بهداشتی تنظیم میشود.                                                          

لوله کشی آب در داخل ساختمان

احتیاج به محاسبه مصارف F.uبرای تعیین قطر رایزر است و چون سیستم تامین فشار داریم و ساختمان اداری این مجموعه خیلی بزرگ نمی باشد  یک رایزر "4/3 جوابگوی نیازاین مجموعه می باشد .

 لوله کشی آتش نشانی

 برای لوله کشی آتش نشانی باید به موارد زیر توجه داشت:

به محض اینکه شیلنگ قرقره ها وسیله اطفاء حریق در مراحل اولیه توسط ساکنان این مجموعه می باشد باید چنان نصب شوند که به راحتی در دسترس باشند.معمولاً در سوله ها شیلنگ قرقره ها بر روی یک ستون در اواسط سوله قرار می گیرد که شیلنگ به تمام نقاط برسد .  لوله های آتش نشانی شامل لوله های خشک و تر می باشند . لوله های خشک که در حالت عادی آب در آن وجود ندارد و لوله های تر که از منبع آتش نشانی پشت بام تغذیه می شود.

همانطور که در سیستم تامین فشار گفته شد مخزن ذخیره اب در بام نصب شده و یک لوله خروجی برای لوله های تر اتش نشانی به ان نصب می شود (در زیر منبع) که یک پمپ الکترو موتور دار نصب شده و فشار لازم را تهیه می کند . فشار لازم برای دور ترین شیلنگ قرقره از منبع 200 KPA که چیزی در حدود 29PSIمی باشد لازم است.

وقتی شیلنگ قرقره مورد استفاده قرار می گیرد افت فشار موجب می شود که FLOW SWITCH پمپ روشن شده و فشار لازم را تهیه کند . این سویچ  قادر است جریانی به اندازه 5/1GPM را احساس کرده و پمپ اصل را تا زمانی که از شیلنگ و قرقره استفاده می شود روشن نگه میدارد .

در کنار لوله های تر لوله های خشک اتش نشانی هم مورد استفاده قرار می گیرد . برای لوله های خشک 2/1  2  مورد استفاده قرار می گیرد.شیر آن که به منبع ماموران آتش نشانی متصل می شود در بیرون ساختمان واقع شده است .

 سیستم حرارت مرکزی

امروزه بدلیل مشکلات استفاده از بخاری در ساختمانها از نظر بهربرداری ، نگهداری و کیفیت  از سیستم های حرارت مرکزی استفاده می شود. در این سیستم، گرما در محلی به نام موتور خانه تولید شده ،توسط سیال واسطه ای جذب و به نقاط مورد نظر منتقل می شود

سیستمی که در اینجا مورد نظر است حرارت مرکزی با آب گرم است که در این سیستم گرمای تولید شده توسط مشعل به آب درون دیگ منتقل می شود. آب گرم شده بوسیله یک پمپ جریانی و سیستم لوله کشی در رادیاتور ها جریان یافته و گرمای خود را به هوای محیط منتقل می کند و برای جذب گرمای مجدد به طرف دیگ بر می گردد .

سیستم انتقال آب گرم شامل سیستم لوله کشی بین دستگاه های پخش کننده و تولید کننده گرما و پمپ سیرکولاتور است .جریان گردش آب در مواردی نیز می تواند طبیعی باشد.

استفاده از پمپ معمولا جهت بالا بردن سرعت آب و کاهش قطر لوله ها صورت می پذیرد .

  دستگاه های پخش کننده گرما:

 رادیاتورها                                

از دستگاه های پخش کننده گرما هستند که از جنس های مختلفی مانند آلمینیوم یا فولاد ممکن است ساخته شوند.

رادیاتور های آلمینیومی بصورت پره ای از جنس آلمینیوم ساخته می شوند و معمولا در قطعات ٥ ،٧ و۱٠ عددی موجود است لبه کلکتور بالا و پایین این رادیاتور ها  در یک طرف از داخل رزوه ای راست گرد  و در طرف دیگر رزوه ای چپ گرد می شود بدین صورت رادیاتور ها را می توان بوسیله مغز های که نصف طول آن دنده ی راست گرد و نصف دیگر آن چپ گرد است به یکدیگر متصل کرد.برای انتخاب رادیاتور نیز کارخانه سازنده قدرت حرارتی استاندارد هر پره رادیاتوری خود را ارائه می نماید که با توجه به کل بار محیط می توان تعداد پره را محاسبه کرد.که برای قسمت اداری این مجموعه از رادیاتور های الومنیومی استفاده شده است .اما برای گرمایش داخل سوله از بخش کننده هایی نظیر یونیت هیتر استفاده شده است.    اجزای سیستم انتقال آب گرم شامل شبکه ی لوله کشی رفت آب گرم ،شبکه لوله کشی برگشت آب گرم ، پمپ سیرکولاسیون ،وصاله ها و بقیه اتصالات لازم نظیر شیر ها صافی ها و لرزه گیر ها است .لوله های مورد استفاده در این سیستم از نوع لوله های سیاه درزدار است .بدلیل صرفه جویی در مصالح ،مواد مصرفی  و وقت برای بریدن و جوشکاری کردن بهتر است اجرای کار لوله کشی به روش خم و جوش انجام می شود.

جهت گرفتن انبساط و انقباض لوله ها از قطعات انبساطی آکاردئونی فلزی در مسیر لوله استفاده می گردد.

یونیت هیتر                             

 از وسایل گرمایشی که در مکان های  صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد به دلیل سر وصدایی که این وسایل دارند فقط در محیط های صنعتی که سر و صدا وجود دارد می توان بکار برد و در مکان های مسکونی و اداری نمی توان از این وسایل استفاده کرد .یونیت هیتر ها درانواع دیواری و سقفی و در اندازه های کوچک با جنس مس و الو منیوم و در اندازه های بزرگ با جنس فولاد ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند .

سیستم لوله کشی

شبکه لوله کشی مورد استفاده در این مجموعه (چه ساختمان اداری و چه سوله ) از نوع برگشت معکوس می باشد و بدین صورت است که اگر رادیاتورها و یونیت هیتر ها  دارای افت فشار مساوی و  یا تقریبا مساوی باشند از این روش بیشتر استفاده می شود .

در این سیستم آب برگشتی از رادیاتورها در جهت حرکت آب در لوله ی رفت حرکت می کند  تا لوله برگشت آب آخرین رادیاتور نیز به آن متصل گردد.                

 و نیز در سوله هم  سیستم آب برگشتی از یونیت هیتر ها در جهت حرکت آب در لوله ی رفت حرکت می کند  تا لوله برگشت آب آخرین یونیت هیتر  نیز به آن متصل گردد. پس از آن آب به سمت موتور خانه حرکت خواهد کرد.در این سیستم لوله کشی مجموع طول لوله های رفت و برگشت برابر هستند در نتیجه افت فشار در مدار لوله کشی برای تمام رادیاتورهاو یونیت هیتر ها  یکی است .اگر افت فشار آب در خود رادیاتور و یونیت هیتر  نیز مساوی و یا تقریبا مساوی باشد مقدار آب در هر مدار متناسب با قطر لوله ی محاسبه شده جریان خواهد یافت .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.